Logo 2

Acties en promoties:

de Amstelvoet pedicure wil ook graag mensen bereiken die misschien niet op zoek zijn naar een pedicure, omdat niet iedereen zich realiseert hoe fijn een goede professionele voetverzorging kan zijn.

Voeten werken hard en eelt, schimmelnagels en andere ongemakken worden 'gewoon' gevonden. Vaak realiseren we ons niet hoe anders en fijn het is als we de verzorging overlaten aan een pedicure. Daarom zoek ik u soms op, bijv. op een evenement als het Ladies Event Amstelveen (in 2013 en 2015), helaas ging dit evenement in 2017 niet door. Een andere keer gebruik ik een gezamenlijke Amstelveens actie zoals het internationale vrouwendag, om promotie te maken en aandacht te vragen voor de verzorging van de voet. En uiteraard ligt de flyer soms op de mat of in de brievenbus.

Want de pedicure is er voor iedereen, niet alleen voor dames of ouderen, ook de heren en de sportievelingen onder ons hebben profijt van een professionele pedicure behandeling en bijbehorende adviezen.

Behalve op internet zijn de gegevens van de Amstelvoet pedicure ook te vinden in de Gemeentegids en de Gele Gids.

De beste promotie is natuurlijk een tevreden klant en mond tot mond reclame, dus maak snel een afspraak en praat gerust over uw ervaring bij de Amstelvoet.

Mei 2018 . . . . . Zeg het met bloemen . . . . . Bloemenkiosk Jonas Groenhof.

Groene Specht . . . . .

Gemeentegids Amstelveen . . . . .

Gele Gids . . . . .

1 November 2015 . . . . . . Ladies Event

8 Maart 2014 . . . . .Internationale Vrouwendag Alleman

.